RólunkGyorskeresőMarketinglista készítése

Gyorskereső

SEGÍTSÉG A GYORSKERESŐ HASZNÁLATÁHOZ

A gyorskereső használatával lehetősége nyílik az adatbázisban található cégekre szűrni adott feltételek alapján. Írja be a keresendő szöveget, majd válasszon a keresés 2 típusa között. Amennyiben csak cégnévre kíván szűrni, válassza a "Cégnév elejétől" opciót. Amennyiben részletesebb szűrést szeretne, válassza a "Részletes keresés"-t! A keresés nem kis/nagybetű- illetve ékezet érzékeny, ezért erre nem szükséges figyelnie!

CÉGNÉV ELEJÉTŐL

Ebben a módban cégek neveiben szűrhet, kizárólag a cégnév kezdetétől. Például ha az XYZ Kft-t keresné, akkor "xyz"-re szűrve megjelenne a találati listában, míg ha például "Kft"-re, akkor nem. A legkisebb kereshető szöveg 3 karakter hosszú lehet.

RÉSZLETES KERESÉS

Az első módszerhez képest bővebb lehetőségeket biztosít, kereshet cégnevekben, tevékenységek, termékek, márkák között és tevékenységi leírásokban. Tevékenységi kódokban, termékekben, márkákban való keresésre kizárólag előfizetőink jogosultak, az ügyfélbelépőn keresztüli bejelentkezést követően.

A keresés értelemszerűen azokra az adatokra vonatkozik, amelyek ki vannak pipálva. A keresendő kifejezés több szóból állhat, a szavaknak legalább 4 karakter hosszúnak kell lenni, és nem tartalmazhatnak betűn és számon kívül egyéb karaktert. Amennyiben a "Minden szó szerepeljen" aktív, úgy csak olyan cégek kerülnek a találati listába, amelyekben minden keresett kulcsszó szerepel. Kereshet teljes szavakra vagy szótöredékekre is, ehhez használja a "Teljes szavakra" opciót.

Részletes keresés esetén a találati listában a könnyebb áttekinthetőség kedvéért a keresett kulcsszavakat színnel kiemelve jelenítjük meg.

Euro Office Center
Öcsöd Község Önkormányzata
Szijártó Kft.
Rétiron Kft.
Zsalu 3000 Kft.
Cece Nagyközség Önkormányzata

Cégreferens Online © Minden jog az L-W-B Hungary Kft. részére fenntartva.

A weboldal illetve a teljes adatbázis védett, részleges vagy teljes másolása, tárolása nem megengedett, törvénybe ütköző.