RólunkGyorskeresőMarketinglista készítése

Gyorskereső

Tisztelt Látogató!

Üdvözöljük a Cégreferens Online oldalon, mely az L-W-B Hungary Gazdasági és Könyvkiadó Kft. adatbázisa alapján készült. Az adatbázis célja, hogy a Magyarországon működő jelentős vásárlóerővel rendelkező cégeket (jellemzően 50 millió Ft feletti árbevétellel vagy 10 fő feletti létszámmal rendelkezőeket) egy egységes formába a Cégreferens Magyarország Almanachban gyűjtse össze. Az online adatbázisban 78 500 cég alapadata jelenik meg (cím, telefonszám, tevékenységi leírás).

A részletes adatokat csak regisztrált felhasználóink használhatják, akik szolgáltatási csomagunkat megrendelik. A részletes adatok lehetőséget biztosítanak, hogy az adott cég árbevételéről, létszámadatáról, referenciáiról, felelős vezetőiről és beosztásáról, e-mail, web elérhetőségeiről információt kapjunk, illetve ezen adatokból marketinglistát készítsünk. A listákat a táblázatkezelők által támogatott csv formátumban exportálhatjuk bármilyen szempont szerinti leválogatással.

Szolgáltatási csomagunk tartalmazza még az adatbázis könyv változatát, valamint a marketing CD-ROM-ot, melynek együttes ára bruttó 98.450 Ft.

Szolgáltatásunkat az alábbi telefonszámon, ill. e-mail címen rendelheti meg:
- Telefon: +36 70 907-6474
- E-mail: ertekesites1@longwood.hu

Reméljük, oldalunk hatékonyan segíti munkáját.

Üdvözlettel
L-W-B Hungary Kft. vezetősége

Euro Office Center
Heveskert Kft.
Meister-Holz Kft.
Mezővár Kft.
Bakonszeg Község Önkormányzata
Kiss-Tel Kft.

Cégreferens Online © Minden jog az L-W-B Hungary Kft. részére fenntartva.

A weboldal illetve a teljes adatbázis védett, részleges vagy teljes másolása, tárolása nem megengedett, törvénybe ütköző.