RólunkGyorskeresőMarketinglista készítése

Gyorskereső

Az OTP támogatná a kkv-kat

AZ OTP TÁMOGATNÁ A KKV-KAT

Az OTP Bank egyszerűsített és gyorsított ügyintézéssel kívánja növelni hitelkihelyezéseket a kis- és középvállalkozások (kkv-k) körében – nyilatkozta Wolf László, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese.

A bank most induló, OTP Business 250 Hitelprogramja keretében 10-15 milliárd forint kkv-hitel kihelyezését tervezi. Ebből 10 millió és 250 millió forint közötti forrást lehet majd igényelni akár fedezet nélkül is, folyószámla-, forgóeszköz- és beruházási hitelhez, egyszerűsített hitelfeltételekkel, gyors hitelbírálattal, és megfelelő üzleti háttér mellett 100 millió forintig.

A korábbi tapasztalatok azt mutatják, a vállalkozások számára a megfelelő biztosíték előteremtése is gyakran problémát jelent. Az OTP Business 250 Hitelprogramban forrást igénylő vállalkozások a gyorsított eljárás mellett maximum 100 millió forintig jogi biztosíték nélkül is folyószámlahitelhez juthatnak. Beruházási és forgóeszköz finanszírozásnál pedig meghatározott feltételek esetén lehetőség van arra, hogy a finanszírozott eszközök fedezetbe vonásán túl további biztosítékot ne kössön ki a bank. Tavaly a teljes vállalati szektor kiszolgálása egy divízióba került az OTP Bankon belül, és megnőtt a kis- és középvállalkozások jelentősége.


Forrás: tozsdeforum.hu

Vissza a hírekhez

Euro Office Center
Agro-Szoforg Kft.
Bakonszeg Község Önkormányzata
Biofarm Kft.
Balatonkeresztúri Közös Önkormányzati Hivatal
Watz és Társa Bt.

Cégreferens Online © Minden jog az L-W-B Hungary Kft. részére fenntartva.

A weboldal illetve a teljes adatbázis védett, részleges vagy teljes másolása, tárolása nem megengedett, törvénybe ütköző.